Startsida | Min Privata blogg | Personliga Bloggesigner | Gratis Bloggdesigner blogg.se | Gratis Bloggdesigner blogger | Facebook |

Melker & Jag

Melker & JagDe finns inget jag vill ändra på! Tycker bloggen blev jättefin, och snabbt jobbat av dig!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Innehar du F-skattesedel för att få ta betalt för bloggdesigner? Det är nämligen olagligt att ta betalt för tjänster på internet om man kan tjäna mer än en viss summa på det utan att inneha en F-skattesedel.

2010-08-04 @ 09:39:02
Postat av: Josefine

Nej Jag har inte F-skattesedel eftersom jag inte tagit betalt för många designer jag har gjort. De flesta har jag gjort gratis åt kompisar! Men om de visar sig att de är fler som vill ha bloggdesigner så vill jag ha betalt och då redovisar jag för skatteverket. Man måste komma upp i bra mycket för att skaffa f-skattesedel. Jag har tagit betalt för 7st bloggdesigner jag gjort och då 100-150kr som jag sedan får redovisa på deklarationen nästa år. Så i nuläget behöver jag inte f-skattesedel utan Detta går som hobby inkomst. De andra bloggarna jag har gjort har jag gjort för att jag har haft tävling " Vinn en gratis bloggdesign" eller åt kompisar och bekanta. Detta är en hobby för mig som jag hoppas ska kunna växa i framtiden därför jag startat denna blogg.

2010-08-04 @ 11:17:19
URL: http://josefineflin.blogg.se/
Postat av: Beatrice ☮♥♫

WOW, du är verkligen duktig!

Hur gör du kanterna på bloggarna? Alltså "ramen" på inläggsdelen i designen :)Skitsnygga designer, allihop!

2010-08-24 @ 22:43:13
URL: http://almhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag kommer tillbaka?

E-post

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Denna blogg är nystartat och här hittar du bla. Personliga bloggdesigner och nu har jag även börjat gjort bloggdesigner som alla får ladda ner och använda.
Gilla Knixies Bloggdesigner på Facebook
Vill du ha en ny personlig bloggdesign? Jag tar mellan 100-200kr för en helt personlig bloggdesign. OM du är intresserad så svara på dessa frågor och maila mig dom Frågor för personlig design

Kontakta mig: knixie@live.se
bloglovin
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online:
Josefine är mitt namn de är jag som kallas för Knixie. En tjej på 25 år från Örebro. Mitt intresse för bloggdesign har vuxit sista året och nu var det på tiden att jag öppnade en blogg för detta.