Startsida | Min Privata blogg | Personliga Bloggesigner | Gratis Bloggdesigner blogg.se | Gratis Bloggdesigner blogger | Facebook |

Hot Chili

Denna design är för blogg.se/webblogg.se. Mallen är gjord så du lägger upp en bild i din vanliga bloggprofil. Så de är lätt för dig som inte vet vart i mallen man lägger in koden för separat profilbild. Fyll själv i bloggtitel och bloggbeskrivning.
I denna mall så kan du fylla i info om dig själv efter profilbilden. Gå in i kodmallen och tryck Ctrl+F så får du upp en sök ruta. I den sökrutan skriver du HÄR KAN DU SKRIVA INFO OM så får du upp stället där du ska skriva in info om dig. Om du inte vill ha någon info där om dig så tar du bara bort den tesxten.

OBS! Ni som laddar ner och använder bloggdesignerna får INTE ta bort designlänken längst ner i menyraden. Och inte heller om länken finns någon annanstans i bloggdeisgnen. Ni får självklart ändra designen och lägga in egen header och lägga in egen text eller bild i menyn osv. men inte ta bort design länken. Ni får inte heller sälja bloggdesignen.


Ladda ner zip filen för Bloggdesignen Lovely HÄR! Ni får vänta 20 sek innan ni kan ladda ner det efter att ni tryckt på länken.

Använd ex. programmet winrar. har du problem med att packa upp filen kontakta mig. Alla mallar är med men det är ett måste att använda Stilmall och Kodmall framsida.

Lämna gärna en kommentar om du laddar ner en design!

Kommentarer
Postat av: tobbs

fin header :)

2010-08-10 @ 18:08:40
URL: http://tobbs.se
Postat av: Anna&Linnea

Gud vad söt desigenen är! du är verkligen duktig :)

2010-08-15 @ 12:16:22
URL: http://hujedaoss.blogg.se/
Postat av: Monika

Jösses vilken underbar blogg du har :)

Hjälper du andra med sina bloggar?

Kram

2010-08-16 @ 16:54:12
URL: http://monckan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Verkligen superfina designer, men för min del fungerade det inte att använda dom. Vet inte vad som kan ha blivit fel?

2010-09-04 @ 12:02:45
URL: http://mesandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag kommer tillbaka?

E-post

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Denna blogg är nystartat och här hittar du bla. Personliga bloggdesigner och nu har jag även börjat gjort bloggdesigner som alla får ladda ner och använda.
Gilla Knixies Bloggdesigner på Facebook
Vill du ha en ny personlig bloggdesign? Jag tar mellan 100-200kr för en helt personlig bloggdesign. OM du är intresserad så svara på dessa frågor och maila mig dom Frågor för personlig design

Kontakta mig: knixie@live.se
bloglovin
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online:
Josefine är mitt namn de är jag som kallas för Knixie. En tjej på 25 år från Örebro. Mitt intresse för bloggdesign har vuxit sista året och nu var det på tiden att jag öppnade en blogg för detta.