Startsida | Min Privata blogg | Personliga Bloggesigner | Gratis Bloggdesigner blogg.se | Gratis Bloggdesigner blogger | Facebook |

Frågor för personlig design blogger/blogspot.

Brukar ta ca 100-200kr för en bloggdesign.

1. Vad vill du ha för färger?

2. Vill du ha några krussiduller blommor eller något? Vill du att de ska vara något speciell känsla när man kommer in på bloggen som ex. Sommar, kärlek, scrapbook m.m??

3. Vad tycker du om för typsnit? Ex. Arial Avignon Times new roman Centry osv.

4. Vill du ha en menyrad eller två? På varsin sida eller brevid varandra? Eller vill du ha en bred menyrad eller en bred och två smala under den? Vill du ha länkspalten uppe innan inläggen och menyn?

5. Vill du ha en signatur och i så fall vad vill du det ska stå som signatur? Ditt namn, Over and out, puss och kram, eller något?

6. Är det några speciella gadget (som ex. arkiv, etiketter/kategorier blogglista m.m.) du vill ha i menyerna eller lägger du till det själv sen?

7. Vad vill du att det ska stå i headern? Blogtiteln? Någon slogan m.m.?


8. Vad vill du det ska stå innan man kommenterar? Som ex. Inga otrevliga kommentarer eller reklam publiceras osv…

9. Bifoga dina bilder du vill ha i headern.

10. Vill du ha besöksräknare så kan du anmäla dig på www.susnet.se/tjaster och bekräfta ett mail du får och sedan ge mig de inloggningsuppgifter så jag kan lägga in besökskoderna i bloggen.

11. Vad är ditt linlogg och lösenord? ger inte ut det. Om du inte vill ge ut lösenord så ändra ditt lösenord tillfälligt till något annat som ex. bloggdesign eller liknande.


12. Skriv något valfritt här hur du önskar eller om du ger mig fria händer osv.

Maila svaren till knixie@live.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag kommer tillbaka?

E-post

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Denna blogg är nystartat och här hittar du bla. Personliga bloggdesigner och nu har jag även börjat gjort bloggdesigner som alla får ladda ner och använda.
Gilla Knixies Bloggdesigner på Facebook
Vill du ha en ny personlig bloggdesign? Jag tar mellan 100-200kr för en helt personlig bloggdesign. OM du är intresserad så svara på dessa frågor och maila mig dom Frågor för personlig design

Kontakta mig: knixie@live.se
bloglovin
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online:
Josefine är mitt namn de är jag som kallas för Knixie. En tjej på 25 år från Örebro. Mitt intresse för bloggdesign har vuxit sista året och nu var det på tiden att jag öppnade en blogg för detta.